Pages

აჯიკა ცეცხლი


-ცეცხლივით აჯიკის რეცეპტი 500 გრ ცხარე შებოლილი წიწაკა ან დაღერღილი წიწაკა. უცხო სუნელი 250 გრ ხმელი ქინძი 70 გრ ქვამარილი (მსხვილი მარილი) 500გრ ნიორი 1 კგ. წიწაკას დაასხი მდუღარე წყალი 2 ლ და გააჩერე მთელი დღე ან ღამე, შემდეგ ჩამოატარე გარჩეულ ნიორთან ერთად ხორცსაკეპ მანქანაში 2 ჯერ . დაუმატე მარილი სუნელები და კარგად აურიე.

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze