Pages

საწებელი, სოუსები


წითელი ქართლური ღვინოც მოსულა, ან იმერული, ერთი სიტყვით, საფერავზე უფრო თხელი, ახალგაზრდა ღვინო) ასხამთ ქვაბში, ყრით დაახლ. 100 გრამ შაქარს, მწიკვ მიხაკ-დარიჩინს, ლიმონი 80-100 გრამიანი, კანის და კურკებისგან გარჩეული(მწვანე ლიმონი ან ლაიმი სჯობს). მარილი და პილპილი. დაახლ. 15 წუთი ხარშავთ, მერე შიგნით ყრით შებრაწულ "სუხარიკებს", კიდე 10 წუთი ხარშავთ. მერე კარგად გადაწურავთ და თუ გინდათ, უფრო მრავალფეროვნად შეკმაზეთ.

თევზია კარგი ამ სოუსში, მაგალითად ორაგული. ორაგულს ჯერ ამ სოუსში შეწვავთ, მერე კიდე ცალკეც მოიტანთ სუფრასთან (გვერდზე თუ დარიჩინმოყლირ ლიმნებს შემოუწყობთ  

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze