Pages

გარი (ჯანჯაფილის მწნილი)


 
 
    ჯანჯაფილი 250გრ, მარილი 2ს,კ, ბრინჯის ძმარი 250მლ.(იმდენი რომ დაიფაროს ჯანჯაფილი) შაქარი 1ჭ(1/2 ჭ ჯობია)  გავთალოთ. თხლად დავჭრათ. დავაყაროთ მარილი, გავაჩეროთ 1სთ. გადავავლოთ წყალი და გავწუროთ. ძმარი და შაქარი გავაცხელოთ დავასხათ ჯანჯაფილს. შევინახოთ ბნელ ადგილას. 2დღეში მზადაა.ვარდისფერი გამოდის თუ ჯანჯაფილი ახალია და ბრინჯის ძმარი ხარისხიანია. სხვა შემთხვევაში მოყვიტალო გამოდის. ღვინის ძმარითაც შეიძლება , მაგრამ უფრო მძაფრი გამოდის და უფრო დიდი ხანი სჭირდება წითელი ღვინის ძმარითაც აკეთებენ ფერის მისაცემად
 
 
 
 
 
 

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze