Pages

ყველი მარინადში


500 გ ყველი
1 ჩ.კ. გამშრალი ბეგქონდარა
0,5 ჩ.კ. გამშრალი რეჰანი
1 ჭიქა სხვადასხვა ფერის ზეთისხილი
1 ჩ.კ. პაპრიკა
წითელი წიწაკა – გემოვნებით
მარილი – გემოვნებითზეთი – ჭურჭელში ყველი რომ დაფაროს

 

ყველი დავჭრათ დაახლოებით 2X2 სმ. ზომის ნაჭრებად, ჩავაწყოთ ქილაში ან კონტეინერში, მოვაყაროღ რეჰანი, ქონდარი, პაპრიკა და წითელი წიწაკა. ყველი თუ უმარილოა, მარილი დავამატოთ. დავაყაროთ ზეთისხილი და დავასხათ იმდენი ზეთი, რომ ყველი დაფაროს. მომზადებული მარინადი დავდგათ მაცივარში ან სხვა გრილ ადგილას ათი დღით.მე გამოვიყენე ოდნავ მარილიანი იმერული ყველი

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze