Pages

სტაფილოიანი, ბულგარულის და მწვანილიანი აჯიკის რეცეპტი


2 კილო სტაფილო+2 კილო ბულგარული,გარჩეული და გატარებული ხორცსაკებ მანქანაში
200გრ.ნიორი
600 გრ.ოხრახუში+ქინძი+ნიახური,ესეც გატარებული
1,5 ტომატ პასტა და 0,5 ლიტრა ძმარი
200 გრ.ცხარე წიწაკა ან მეტი გემოვნებით ესეც გატარებული
ადუღე 1 საათის განმავლობაში დაბალ ცეცხლზე ,მარილით გემოვნებით შეანელე...მე ნიორს და მწვანილს დუღილის ბოლოს ვუმატებ.
ქილებში გადაიტანე და შეინახე.
ეს ცოცხლადაც ინახება 4 დღე სულ უნდა ურიო ემალის ჭურჭელში და მეხუთე დღეს ჩაასხა ქილებში,მე წამოდუღებული ვარიანტი მომწონს.

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze