Pages

პომიდვრის სოუსი სუნელებით.


ა/ ზეთში მოვთუშე წვრილად დაჭრილი ხახვი/გამჭვირვალე უნდა გახდეს/,ჩავამატე დაბლენდერებული,კანგაცლილი პომიდორი.ადუღების შემდეგ ვამატებ ხმელ ქინძს,ხმელ სუნელს,შავ პილპილს,მწარე პლპილს,ყვითელ ყვავილს,ნიორს და მარილს გემოვნებით.გარეცხილ,მშრალ ქილას ვასტერილიზირებ,ვასხამ სოუსს და მჭიდროდ ვახურავ გამოხარშულ თავსახურს.ასე ვინახავ მრავალი წელია. ბ/ თუ დაამატებთ გახეხილ სტაფილოს,დაჭრილ ბულგარულს და ჩათუშავთ ხახვთან ერთად,მიიღებთ ძალიან გემრიელ ლეჩოს.

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze