Pages

ერბო


კარაქი გავალღვე, ნელ ცევხლზე ვაბუტბუტე დიდხანს (30 წუთი დაახლოებით), მერე მოვქაფე, ჩავაგდე ერთი თავი გაფცქვნილი ხახვი, ცოტა ხანი კიდევ ვაბიტბუტე, მერე დავაცერი პურის ფქვილი, ფრთხილად, უეცარი წამოდუღება იცის.
ქაფი კვლავ მოვხადე. ქურიდან გადმოვდგი, დაველოდე ფქვილის დაწდობას და შემდეგ გადავიტანე ქილებში.

ქარვისფერია!

წყარო  ბეჭდვა


საწებელები

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze