Pages

სამარხვო რულეტი


 10ს/კ წყალი,10ს/კზეთი,6ს/კშაქარი,შეურიოთ კარგად კოვზით,დავაცრათ ფქვილი და 1შეკვრა გამაფხვიერებელი,ან სოდა /ძმრით.ფქვილი იმდენი რომ იყოს მორჩილი,შეკრული ცომი.როცა შეკვრას დაიწყებს უკვე ნელნელა ამატეთ ფქვილი. თუ ცოტა მოგივიდათ მეტი ფქვილი არაუშავს ,უბრალოდ ცოტა ხრამუნა გამოვა და მაგარი.(მე მასეთიც მომწონს).მერე გაყევით 2 ან 3 ბურთულად და ფქვილიან მაგიდაზე გაიყვანეთ 5მმ სისქემდე.წაუსვით ჯემი,ნიგვზის მოყრაც შეიძლება ზედ,ნიგვზიან /შაქრიანი გულსართიც უხდება.გადაახვიეთ და ფრთხილად გადაიტანეთ საცხობ ფირფითაზე. ვაცხობთ ოდნავ შეფერადებამდე. ტუ მეტად ხრამუნა გინდათ დატოვეთ ცოტა ხანი კიდე.

წყარო  ბეჭდვა


სამარხვო

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze