Pages

ვაშლიანი ფენქეიქები სამარხვო


250 გრამი თბილი წყალი + 1 ჩაის კოვზი საფუარი + 150 გრამი შაქარი + ვანილი + ფქვილი იმდენი რომ მოიზილოს სქელი ცომი
დავდგათ ცომი იმისთვის რომ აფუვდეს

შემდეგ თაფაზე ვასხავთ ზეთს ... ვდებთ წყლით დასველებული კოვზით პატარა გუნდებს და ვადებთ ვაშლის ნაჭერს ....
ძირიდან რომ შეიწვება ამოვატრიალებთ ვაშლიან მხარეს და ასევე ვაცლიღ შეწვას

მზადყოფნას რომ ვიგრძნობთ ლანგარზე დავდებთ ვაშლიანი მხარით ზემოთ და მოვაყრით შაქრის პუდრას

წყარო  ბეჭდვა


სამარხვო

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze