Pages

ჩეხური ფახლავა


200 გრ არაჟანი, 200 გრ. კარაქი დავუმატოთ იმდენი ფქვილი, რომ გამოვიდეს ძალიან ფაფუკი ცომი. გავყოთ 4 ნაწილად და შევდოთ მაცივარში.
გულ-სურსათI; 1 ჭიქა ქიშმიში, 1 ჭ. ნიგოზი, 1 ჭ შაქარი - დავუმატოთ 1 კვერცხის ცილის ბეზე. გავყოთ 4 ნაწილად.

თითო ცომი გავაბრტყელოთ თხელ ფენად და რულეტის პრინციპით დავადოთ 1 ნაწილი გულსართი. გადავახვიოთ და გადავიტანოთ თუნუქის ფურცელზე. დავსეროთ თითო ნაჭრის ზომაზე და ზემოდან წავუსვათ ათქვეფილი კვერცხის გული.

სამარხვოსათვის ; არაჟანი ჩანაცვლდება სამარხვო მაიონეზით, კარაქი - კი მარგარინით. კვერცხი საერთოდ არ დაემატება

 

წყარო  ბეჭდვა


სამარხვო

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze