Pages

სამარხვო პეროგი ვაშლით, ფორთოხლით


ცომი: 2 ჩ/ჭ გახეხილი ვაშლი, 1ცალი დიდი ან 2 საშუალო ზომის Fორთოხალი გატარებული ან გახეხილი კანიანად, 3 ჩ/ჭ შაქარი, 1.5 ჩ/ჭ ზეთი,1 ჩ/ჭ დაჭრილი ნიგოზი მოხალული, 1 ჩ/ჭ ქიშმიში, 2 ჩ/კ გადალესილი ან 1 ჩ/კ თავიანი სოდა ძმრით, ვანილი, 7 ჩ/ჭ, ცოტა მეტი ფქვილი ავურიოთ კარგად.
ჟარუნას დავაფინოთ ზეთწასმული ქაღალდი,დავასხათ ცომი და გავასწოროთ კოვზით,შევდოთ ცხელ ღუმელში და ვაცხოთ დაახლოებით 30-40 წუთი. გავსინჯოთ ასანთის ღერით.
როცა გამოცხვება შეგრილებულს მოვასხათ გლაზური და მოვაყაროთ ქოქოსის ფანტელები. შეგიძლიათ გლაზურის და ფანტელების გარეშეც. ძალიან გემრიელია.

წყარო  ბეჭდვა


სამარხვო

მომხმარებელი

სახელი პაროლი
  გამოსვლა

კატეგორიები

AgroKavkaz

Gia Kakabadze